Sista inlagget i Indien

Kara blogglasare!
Detta ar antagligen det sista inlagget i Indien, i eftermiddag aker vi namligen till Kerala Beach i Calicut.
Vi aker vid fyra-tiden och beraknas komma fram till hotellet vid halv tolv ikvall. Vi ska byta hotell pa lordag till ett annat som ligger precis vid havet och inte inne i staden.
Igarkvall var det valdigt trevligt, Maladi och hennes son Divakar kom till oss och snackade och spelade kort till ratt sent. Fy vad vi var trotta! Men roligt var det.
Idag blev det en sen frukost, inte forran halv tio p.g.a. massa trubbel mellan vissa parter har pa Smyrna Home. Sjukdom och konflikter kort sagt. Men var inte oroliga det handlar inte om oss.
Idag har vi inte gjort sa mycket mer an sprungit runt mellan vissa personer och fatt ivag en person till sjukhuset.
Vi har nastan packat klart och det ar faktiskt sorgligt att lamna detta stallet med, men skont med avkoppling nu de sista dagarna. Vi kommer alltsa inte att ha tillgang till internet i Calicut tror vi.
Innan vi aker ska vi halsa pa Soniya och se om hennes hus ar klart och aven saga hejda till alla har. Sen ska vi snabbt inom handikappscentrat och lamna over lite ballonger och pennor och de sista kladerna vi har med oss hemifran kommer ga till sondagsskolan i Ooty.
Om vi inte hors innan sa kommer vi hem pa Tisdag runt tre pa eftermiddagen.
Ha det sa bra fram tills vi ses igen!
Kramar Indientjejerna

Kommentarer
Postat av: Gunilla

hej allihop!

Förstår att ni varit med om mycket och att ni är rejält trötta efter allt ni varit med om. Låter som att slutet kunde varit bättre, men skönt att höra att det inte är ni som är inblandade. Hoppas att ni kan koppla av och ha det riktigt skönt de sista dagarna. Var rädda om er och VÄLKOMNA hem. Ska bli mycket spännande att höra dej(er) berätta om allt ni upplevt.Puss o kram/mamma Gunilla

2010-01-15 @ 20:21:50
Postat av: Andrea

Hej kära mamma!

Jo jag är ju hemma nu men kan svara ändå haha. Jo vi hade det riktigt skönt de sista dagarna, underbart att få slappna av några dagar och det tycker jag helt ärligt vi var värda. Vi har ju jobbat på ganska hårt med projektarbetet och man blir helt slut av att undervisa, men roligt var det! :)

2010-01-19 @ 19:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0