Hej Sverige!

Nu far ni antligen ett livstecken fran oss!
Vi sitter nu pa ett internet-cafe i Kotagiri. Vi ska beratta lite om vad som har hant!

Sondag
Vi anlande till Coimbatore klockan tolv ungefar och da hamtade Nirmala och hennes son Neerup med chauffor upp oss. Vi mellanlandade forresten i Frankfurt pa lordagen och sedan mellanlandade vi i Bangalore. Det var en valdigt trott historia. Vi landade dar vid halv tva pa natten och skulle checka in pa hotell som skulle lgga 300 m fran flygplatsen men det stamde inte, den lag 68 km darifran!!! Vi sov pa flygplatsen pa golvet och stenharda stolar..
Flyget till Coimbatore gick inte forran halv tolv pa dagen! Bagaget som vi trodde hade checkats in hela vagen hade inte gjort det. En man hittade oss pa grund av att vi sag ut som svenskar (for vi hade ett svenskt nummer pa vaskorna).

Vi kom fram till Kotagri i en skranglig jeep och akte ca 3,5 timme inklusive tepauser. Och kokosnotpauser.
De visade oss rummet vi skulle bo i bakom Pastor Davids och Doras hus, sangarna ar som sten och inte sarskilt frascht men det  funkar. Nu ar man ju van.
Vi sov fram till kvallsmat som de ater vid halv nio pa kvallen och Dora serverar underbar indisk mat!
Sen sov vi igen, sa trotta som vi var. Det ar 4,5 timme tidsskillnad sa nu ar hon snart 18.00 har men hemma ar hon val 13.30.

Mandag
Vi brukar ga upp vid halv atta och vi bjuds pa frukost, mest grytor och te dricker man hela tiden!
Vi hade sen ett mote som inleddes med morgonbon och pastor David halsade oss valkomna infor de tio lararna som undervisar pa English medium school (kristen skola). De ar helt underbara allihopa och ar sa himla gastvanliga och respektfulla. Vart vi an gar blir vi kallade av elever och larare goodmorning, good afternoon, good evening "mam" "aka" "teacher". So sweet!!

Motet var klart vid halv ett men lunchen ar inte forran vid fyra sa vi var lite hungriga, for de dricker te istallet for ater.. Efter det blev vi skjutasde av pastor Davids ena son Deman in till staden fastan det bara ar nagra hundra meter att promenera. Vi blev guidade av Nirmala och Dora som hjalpte oss att prova ut Saris som alla anvander.
Sa det kopte vi vars en av och sen kopte vi lite barnklader till att skanka bort. Har ar ca 28 C och det ar riktigt varmt alltsa! Fuktigheten gor ju att det kanns varmare. Fast har inte hunnit sola sa mycket, hehe men det gor ingenting.
Pa afternoon gick vi till Nirmala och hennes familj och drack te med mera. Valdigt roligt alltsa!! De ar sa himla roliga och trevliga.
Sen kom lite besok av pastorer hemma hos oss och sa, fikade. Sen vart det kvallsamat och vi gjorde lite saker, har redan glomt!
Riktigt harlig dag ma jag saga!

Tisdag
Idag har vi undervisat for forsta gangen och det var valdigt roligt! Vi undervisade for 4 standard och 5 standard (8 y.o och 9 y.o.)
Vi borjade klockan nio med att alla elever samlades och sjong och bad och hissade deras flagga (det var deras forsta dag i skolan efter deras holiday) De har skoluniform som ar valdigt fin och de yngsta eleverna ar 3 ar gamla.
Vi undervisade m.m. och de slutade kvart i fyra nu i  em. Alla och allt ar helt underbara sa man vill inte aka harifran!
Mycket mer har hant men tiden borjar rinna ut, det ar kyligt till kvallen sa det borjar bli svalare nu. Ska val ata middag vid halv nio ikvall. Vi ar redan hungriga! Sjukt god mat ar har!!

Hoppas alla ni dar hemma har det riktigt bra!
Kram Hannah och Andrea

Kommentarer
Postat av: amanda e

Åh va fint det låter! alla verkar så trevliga och så. ett plus med god mat med :D

2010-01-05 @ 20:20:51
Postat av: amanda e

Åh va fint det låter! alla verkar så trevliga och så. ett plus med god mat med :D

2010-01-05 @ 20:21:50
Postat av: Polly/mAJ

Åh allt låter underbart! bra att alla är trevliga :D haha Puss och kram / maj

2010-01-06 @ 23:14:54
URL: http://honsomkallaspolly.blogg.se/
Postat av: Hannah och Andrea

hej fina vanner!

Jada allt ar kanon! :D

2010-01-07 @ 10:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0