De finaste barnen i varlden!

Hej!
Detta ar sista dagen i Kotagiri, sorgligt varre! Igar blev vi erbjudna att undervisa for third standard men sedan kom Sir David och sa att vi aven kunde undervisa for lararna innan lunch. Det ville vi garna gora men nar vi kom dit visade det sig att vi skulle undervisa for hela skolan pa en gang, 175 elever plus larare.
Vi blev extremt nervosa men det gick faktist riktigt bra! Det var en jattevarm dag och vi lekte och pratade valdigt mycket med barnen! De kallar oss "our friends" redan och man kanner sig som hemma. Barnen alskar att bli fotgraferade och filmade, sa vi var helt omringade av barn vilket var helt fantastiskt. Vi fick svensk mat hela dagen, vilket faktist var gott! Kottbullar med potatismos och pannkakor, mums!
Pa kvallen provade vi vara blusar till sarisen och de passade men Nirmala och Maladi fick sig ett gott skratt nu pa morgonen. VI hade tagit pa dem bak och fram allihopa haha, de sa att de aldrig skulle glomma detta.
David kom hem sent pa kvallen fran Coimbatore, sa det blev inte mat forran kl. 21.15 sa vi var valdigt hungriga.
Pa kvallen spelade vi mest kort och det var extremt roligt, vi har kommit pa ett nytt kortspel som ar fett frant haha!

Idag har vi Sarisen pa for forsta gangen, det ar lite jobbigt att ga i den men den ar valdigt fin. Det ar en slags klanning med 5,5 m tyg som man virar runt sig pa ett speciellt satt som vi inte har lart oss an. Just idag "special program day" alla barnen i skolan har upptratt for oss med dans, mycket vackert! Vi fick sjalva bidra med en sang som vi sjong for dem. Bade igar och idag har det kommit mammor med sina barn hit till Smyrna Home for att ta emot gavor som vi skanker. De kommer med sina barn som ar under 1 ar gamla, sa vi ger dem barnklader tack vare er hjalp! Lite pastorer har kommit hit och presenterat oss och joinade oss nu pa lunchen. Nu i eftermiddag ska vi baka en kaka som overraskning till Kerstin som fyller ar imorgon!
17.30 ska vi pa ett till program som gors av fadderbarnen i Kotagiri och de ska ata med oss. Detta ser vi fram emot, och det ar just darfor vi ska ha sarisen pa oss hela dagen. De kollar lite konstigt pa oss, vita med saris ar inte sarskilt vanligt haha.
Ikvall blir det packning for imorgon bitti ska vi alla sjunga for kerstin och kl. 10 ska vi ha en avskedsfika for sedan aker vi till Ooty.
Vi kommer sakna alla sa extremt mycket!

Kramar fran indienflickorna :)

Kommentarer
Postat av: rené

Hej på er, roligt att få sms, ännu roligare att få läsa om er och att ni ha det bra och blir så väl bemötta. Jag skulle gärna höra lite om hur lektionerna går till, hur de reagerar och hur de uppfattar det ni berättar om. Tänker på er ( på Rästenäs bar det minus 16 på nätterna..) och önskar alla många fina och givande stunder med alla dessa barn och lärare. Bamse kram Pappa/René

( ps hur hann dem flytta det hotellet 29 mil och 700 meter sen ni bokade det?? =)))

2010-01-07 @ 14:54:56
Postat av: Andrea och Hannah

Hej hej!

Bade elever och larare ser var undervisning som mycket positiv. Det ar olika hur aktiva eleverna ar, men oftast ar de valdigt aktiva och tycker det ar mycket roligt! Speciellt uppskattat var att prova pa HLR-dockorna och sjunga. Pa mandag har vi planerat att undervisa pa 2 eller 3 olika kristna skolor har i Ooty (hit kom vi idag).

Oj -16 C? Har har vi ca 25 C.

Haha det dar med hotellet undrar vi ocksa...

Kramar

2010-01-08 @ 12:54:03
Postat av: Ida

Fy vad kul det är att läsa allt ni skrivit! Jag fattar inte att ni vågar, och jag blir så avundsjuk på att ni vågar! :) Det här kommer ni ha glädje av hela livet, det är jag säker på. Ska bli kul att få prata med er när ni kommer hem igen!

Kramar

2010-01-10 @ 13:56:24
URL: http://franmittfonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0