Tummen ner för Sydsvenskan

God fortsättning alla fina bloggläsare!
Det är fantastiskt roligt att se hur många som följer förberedelserna inför resan både i tankar, ord och gärningar! Tack för alla som peppar och hjälper till både fysiskt och psykiskt! :)
Som ni vet så skulle vi åka till Sydsvenskan redaktion i Lund imorgon. De skulle intervjua oss och göra aningen en serie eller ett reportage om vår resa. Det lät väldigt roligt, men idag fick jag ett samtal från sydsvenskan då de berättar att de tyvärr måste avböja vårat möte och att de inte längre var intresserade av att göra ett reportage om oss. Med besvikelse la jag på luren. Detta kändes inte så roligt, vi hade båda sett fram emot detta mycket men de önskade oss en god resa till Afrika, de hade inte ens koll på vart vi ska åka.
En stor fet tumme ner i botten för sydsvenskan!
Men här ska vi inte hänga läpp, vi får ta nya tag! Idag är det ju faktiskt bara 5 dagar kvar tills vi åker! Det går oerhört fort och vi pratar med varandra varje dag! Nervositeten stiger för varje minut och det börjar bli svårt att somna om kvällarna, man tänker bara på en sak; Indien - here we come!
Kram Andrea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0