Tva langa dagar

Namaste!
Mandag:
Idag steg vi upp vanlig tid d.v.s. 7.30 kakade frukost som bestod av toast med sylt och grot m.m.
Vid 9.30 akte vi med Rajkumar och Vinot till Goverment school dar vi undervisade for 6-7 standard, det var bara en flicka, resten pojkar. Det var faktist valdigt pratigt under lektionen men de var anda sa engagerade, sa det var roligt.
Efterat fick vi saklart te med mycket varm mjolk och minst tre tsk socker!
Sedan akte vi hem for att ata lunch som var valdigt starkt. Hannah trodde hon at en morot men det visade sig vara en rod chili!! Hon blev lika rod som chilin och hade ont flera timmar efterat! Oh dear Hannah..
45 min senare akte vi till C.S.I Primary school (church of south India). Dar undervisade vi for 4-5 standard. De alla ar mycket engagerade, speciellt i HLR-dockorna. Det ar valdigt snallt att Rajkumar oversatte under alla lektioner och vi hade en egen driver som korde oss runt helt gratis!
Vi kom hem vid 15.30 fran skolan och vantade till kerstin och Emy kom hem fran stan. Nar de kom hem gick vi till Baktasing, hans fru och tva dottrar, Tina (17 ar) och Valencia (9 ar) och det var mycket trevligt. Vi kom hem senare pa kvallen och da kom Pastor David och hans son Deemus fran Kotagiri. Vi hade ett litet mote och at sedan pizza till kvallsmat! Gott med nagot svenskt. De akte hem vid 21.30 och vi skrev nagra vykort sedan Godnatt!
Tisdag:
Kvart i nio pa morgonen befann vi oss pa tagstationen i Ooty och dar motte vi Soniya, vart fadderbarn. Det var valdigt manga som ville ta kort pa oss under hela dagen och killarna gillar verkligen att flirta haha.
Vi akte Hilltrain i ungefar en timme till Conoor (Forsta klass) och det var mycket fin utsikt. I Conoor hade vi en private driver som korde runt oss hela dagen. Forst akte vi till Sims park dar vi gick runt, lekte, hyrde trampbat och kollade pa blommorna, Soniya alskade det! Vid lunchtid akte vi till en mycket fin restaurang och at sa vi storknade, aldrig under resan hade vi kant oss sa matta. nar vi skulle pa toa sa visste inte Soniya hur man gjorde pa en vanlig toalett, sa vi fick visa henne. Hon ar van vid ett hal i marken och det var aven svart for henne att ata med bestick.
Vi akte till olika viewpoints och njot av utsikten och vandrade runt lite, massor av apor flockades runt oss och var inte radda for oss. Bananen vi gav dem uppskattade de starkt.
Vi akte tillbaka med taget och var hemma runt kl. 18.00 Sen var vi inbjudna hos pastor Selwyn och hans familj, dar at vi middag och drack givetvis te. Soniya var med oss hela dagen och i bilen pavag hem somnade hon sott. Hon har sovit over hos oss till idag (onsdag) och ska vara har under hela dagen.
Hoppas ni alla har det fint i Sverige!
Kramar fran oss

Kommentarer
Postat av: Samuel

Hahahaha! "Trodde det var en morot"! Hahahaha! :D

2010-01-14 @ 13:28:01
URL: http://zaragon.se
Postat av: Andrea

haha, ja det låter roligt och det är det också nu i efterhand men inte just då. Det liknade faktiskt en morot, den var orange-röd. Men usch det var synd om henne!

2010-01-19 @ 19:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0