God eftermiddag!

Tja och sadant, bara sa ni vet sa har vi det superbra. Haha, hoppas dock ocksa att ni har det!
Onsdag
Denna natt fick inte manga somn, bara Andrea som sov som en stock. Vargarna ylade och Soniya sov ju over, och hon har visst massor av loss sa hon kunde ej sova sa bra. Vi at alltsa inte frukost forran lite over nio, fast vi steg ju upp som vanligt sa vi fick ingen sovmorgon...
Efter frukost sov de andra vidare for alla var sa trotta men vi lekte med Soniya och hon tyckte verkligen det var roligt! Vi lekte fram till lunch och da var vi rejalt hungriga for frukosten var OATLIG!! BRUN grot med massor av salt och lite kanel, och sedan ett torrt brod med lite sylt.. Mums..
Vi lekte sedan efter lunch med Soniya, Valencia och Brian, da larde vi oss massa indiska lekar och lekte pa lekplatsen! Rikitgt roligt men har traningsvark idag.
Vid 3-tiden akte vi till stan och kopte lusmedel till Soniya och kollade pa deras hus som de nu haller pa att renovera for vi har betalt tak&dorr m.m. Nar vi kom hem tvattade vi hennes har och det kryllade av loss!! Fy for!
Nar hennes bror kom och hamtade henne pa kvallen vid atta blev hon jatteledsen och ville inte skiljas fran oss.
Vi var otroligt trotta pa kvallen och gick och la oss halv tio :) Spelade kort och sadant, Hannah ar jattedalig forlorare!
Torsdag
Oj oj oj, idag steg vi upp kvart i fem! Vi skulle namligen till Modhumalai som ar ett naturreservat och rida pa elefant. 05.15 satt vi redo i bilen for 1,5 timmes fard nedfor berget och frukost kakade vi i bilen (Hannah spillde te tre ggr over sig for det skumpade sa mycket). Andrea ar helt packad i huvudet for hon blandar ihop varenda dag eller kommer inte ihag nagot alls xD
Iallafall kom vi dit vid 07.15 och det var mycket harligt. I skogen fanns det alla slags djur fast vi sag bara radjur, vildsvin, elefanter, pafaglar och apor. Men dar fanns tigrar, bisonoxar, pantrar och massor av andra laskiga djur.
Vi fick aven se pa nar elefanterna blev matade och gick in pa ett museum. Vi kom hem igen innan lunch (vi hade samma personliga driver som forra gangen, han ar mycket bra). Vi kollade ocksa pa en stam som heter Toda och det finns bara 1000 av dem kvar har uppe i bergen (de ar nagon slags av hinduer).
Vi kakade lunch i stan pa en restaurang och det var mycket billigt och man fick valdigt mycket mat som var stark.
Vi kopte lite saker och akte sen hem i en riksha, de ar verkligen livsfarliga haha.
Snart ska vi pa tebjudning hos Annaporani, Dillip och David. Deras katt ar sa otroligt gullig, kom och la sig i Emys kna och borjade dia typ xD
Har aven delat ut fler barnklader har i omradet och imorgon ska vi ga till handikappscentrat och ge dem ballonger och umgas! Imorgon aker vi nedfor berget till Calicut och stannar dar till mandag da vi aker hem. Lite solsemester nu va :)
Manga soliga kramar!

Kommentarer
Postat av: Samuel

Haha, Hannah ser jättelång ut bredvid de små indierna :P

2010-01-14 @ 14:21:09
URL: http://zaragon.se
Postat av: rené

Oj, vad roligt att läsa tjejer. Ja, ni få verkligen vara med om många och nära kontakter. Samt träffa både stora -elefanter- , red ni på dem?- och små djur - löss- hehehe. Nu kan ni se vad ni betyder för Sonia och så är det nog för alla som är där ! =)

kramar o sköt om er, kolla noga vad de har fr terapier och hjälpredor i handicap centret. P & K.// rené

2010-01-14 @ 17:28:07
Postat av: Andrea och Hannah

Haha, ja det gor hon kanske :)



Jada klart vi red pa elefanterna! En vinglig men rolig tur, haha :) Vi har vart inne pa handikappscentrat och kollat runt lite och sa. Vi ska dit senare idag innan vi aker och lamna lite pennor och ballonger.

2010-01-15 @ 07:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0